Klar til den store verden

0
0
0
s2sdefault

Den sidste tid sammen

med mor og søskende

De sidste to uger er fløjet afsted. De er gået med at præge hvalpene og give dem en masse gode oplevelser, inden de skal flytte hjemme fra. Vi har nu glæden af at kunne aflevere seks fantastiske labrador hvalpe til deres nye ejere.

 

Se flere billeder - Klar til den store verden

Det er skønt med græs mellem trædepuderne

0
0
0
s2sdefault

Følg efter mor

ud i verden

Der blive snuset og udforsker, leget og løbet når hvalpene kommer ud i den store verden og får græs under poterne. I starten følger de pænt efter Cuba, men snart er de over det hele, med mod på at gå på opdagelse.

 

Se flere billeder - Det er skønt med græs mellem trædepuderne

Det frie hvalpliv

0
0
0
s2sdefault

Frihed, udeliv og

besøg af far

Der er sket så meget. Hvalpene fik entre og bryggers at boltre, for lidt mere end en uge siden. Midt i sidste uge, fik de også lov til at komme ud i den store verden, for første gang. Og så har farmand været på besøg og hilse på.

 

Se flere billeder - Det frie hvalpliv

Man er vel en ægte labrador

0
0
0
s2sdefault

Man får hurtigt smag

for hundemad

I går aftes fik hvalpene deres før måltid hundemad. Og som labrador har man tilsyneladende en medfødt evne, til at genkende hundemad. Selv om der blev leget lidt i maden, foregik alt i god ro og orden. Man blev dog lidt træt.

 

Se flere billeder - Man er vel en ægte labrador

Hvalpene er klar til at udforske verden

0
0
0
s2sdefault

Vi gider ikke blive

 i hvalpekassen

I takt med at hvalpene vokser, begynder de at lege og kæmpe mere og mere med hindanden. Også trangen til at at udforske verden uden for hvalpekassen, bliver større. Om et par dage er de over det hele.

 

Se flere billeder - Hvalpene er klar til at udforske verden